3.9 C
Gargždai
2024 / 10 / 06

Astrologinė prognozė spalio 2-ajai, trečiadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Būsite dirglūs, nervingi. Emocijų audrą gali sukelti kritiškas žodis, replika, nemalonus prisiminimas, mintys apie galimus išbandymus. Visur matysite priešus, kažką kaltinsite nesąžiningumu, liežuvavimu. Nemalonius pokalbius atidėkite. Atsargiai kelyje.

- Reklama -

JAUTIS. Tikėtina, kad atsinaujins sena širdgėla arba sveikatos problema. Gali kilti nerimas dėl nelegalaus darbo, techninės problemos. Gali nustebinti kolegos. Turbūt atsiskleis anksčiau nepastebėtos jų savybės.

DVYNIAI. Įtampą šiandien išliekite užsiimdami kūryba. Itin saugokite piniginę, automobilį, nes netoliese sukinėsis nesąžiningi asmenys. Atidžiau prižiūrėkite vaikus, neverskite jų rizikuoti.

VĖŽYS. Regis, šiandien nepavyks įgyvendinti numatyto plano. Neskubėkite finansiškai ar kitaip įsipareigoti. Su artimaisiais būtina pasitarti, jei ketinate išleisti nemažai pinigų. Saugokite transporto priemonę, turtą, raktus.

LIŪTAS. Jums atrodys, kad krinka kai kurie planai ar santykiai. Ne visiems bus priimtinos jūsų pažiūros, vertybės, todėl neskubėkite atsiskleisti ar kritikuoti kitų. Kelyje bei su technika elkitės itin atsargiai.

MERGELĖ. Norėsite kažką gauti greitai ir lengvai, bet teks susitaikyti su kitų žmonių pasirinkimo teise. Atsargiai dalinkite pažadus, paskolas. Vertėtų numatyti pasekmes. Netikėtai gali paaiškėti, kad sąžiningumas ir saugumas tėra iliuzija.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Pasireikš ūmi nuotaikų kaita, emocinis nestabilumas, blogi polinkiai. Galbūt patirsite nemažą įtampą, veršitės aklai rizikuoti. Galite ne juokais įskaudinti kitą žmogų. Nenustebkite, sulaukę atitinkamo atoveiksmio.

SKORPIONAS. Kad ir kaip būtų apmaudu, nepraktiški jūsų užmojai nepasieks norimo rezultato. Jauskite atsakomybę, saiką, būkite atsargūs, kad nepakenktumėte savo ir kitų sveikatai. Gresia avarijos.

ŠAULYS. Tikėtini reikšmingi susitikimai, tačiau sunkoka bus išlikti taktiškiems ir draugiškiems. Labiau prižiūrėkite savo atžalas ir saugokite piniginę bei santaupas.

OŽIARAGIS. Šiandien galite gauti pasiūlymą, dvelkiantį rizika ar paslėpta apgaule. Savo nekantrumu ir savavališkumu galite įžeisti, nuvilti svarbų žmogų. Pasisaugokite avarijų, traumų.

VANDENIS. Tikėtina kelionė, tačiau joje galimi trikdžiai, nesusipratimai. Labiau pasverkite savo žodžius nepažįstamoje draugijoje, nes galite pasakyti tai, dėl ko netrukus pasigailėsite. Venkite rizikos kelyje. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

ŽUVYS. Šiandien nesiaiškinkite meilės, šeiminių ar kitų santykių, ypač jei jaučiate, kad viduje kunkuliuoja neigiamos emocijos. Pasistenkite suvaldyti aistrą išlaidauti. Labiau saugokite turtą nuo vagių, o sveikatą – nuo neigiamų poveikių. Atsargiai kelyje.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Th. Lauvray pasidalino receptu, ką Kalėdoms kepa prancūzai – kvapnūs, burnoje tirpstantys ir visuomet pavykstantys sausainiai „bredele“

Kiekviena šalis ar regionas turi savas kalėdines tradicijas, apie kurias įdomu išgirsti, o dar geriau – ir jų paragauti. Pasak „Iki“ konditerio Thierry Lauvray,...

Kodėl negalima atidėlioti vizito pas odontologą ir kaip jam paruošti vaikus?

Vizitas pas odontologą daugeliui žmonių neretai sukelia itin nemalonių jausmų ar net baimę. Tačiau šių apsilankymų atidėliojimas gali turėti rimtų pasekmių. Kodėl to daryti...

Astrologinė prognozė sausio 15-ajai, pirmadieniui

AVINAS. Galite turėti reikalų su ligoninėmis, labdaros įstaigomis, socialinėmis institucijomis. Kitose srityse bus geriau, jeigu atsipalaiduosite ir leisite įvykiams klostytis savaime. Pasisaugokite sukčių. JAUTIS. Šiandien...

Ką svarbu žinoti mokinių tėvams dėl vaikų mokymosi nuotoliniu būdu?

Nuo kovo 30 d., pasibaigus mokinių atostogoms, darželiuose, mokyklose vyks ugdymas nuotoliniu būdu. Kadangi tai neįprasta ir visiems nauja situacija, Švietimo, mokslo ir sporto...

Paprasta ir veiksminga: viena gudrybė net ir patį rūgščiausią mandariną pavers saldžiu

Mandarinai – žiemos vaisius numeris vienas. Nebrangūs, gaivinančiai saldūs ir taip maloniai kvepiantys! Dažnas turi savus triukus, kaip parduotuvėje juos išsirinkti pačius skaniausius, tačiau kartais visgi namo parsinešti mandarinai būna rūgštesni nei tikėtasi. Tačiau...

Skaniausia repeticija prieš Velykas: išbandykite gardžiuosius varškinius žagarėlius, kurie nebus prisigėrę aliejaus

Traškūs iš išorės, drėgni ir purūs viduje – žagarėliai daug kam siejasi su pačiu tikriausiu vaikystės skoniu. Šis skanėstas niekada nenusibos, tačiau tobulus žagarėlius galima paruošti ir kiek sveikiau: nereikės net virti aliejuje, o...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS