11.9 C
Gargždai
2024 / 10 / 06

Astrologinė prognozė liepos 5-ajai, penktadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Dėl asmeninių reikalų galite apleisti kitus reikalus ir sulaukti priekaištų. Pasidomėkite, kaip sekasi tėvams, seneliams – galbūt jiems reikia pagalbos, atjautos.

- Reklama -

JAUTIS. Norėsis bendrauti, įdomiai leisti laiką, keliauti. Darbai ir kiti reikalai eisis sklandžiau, jei patys sau netrukdysite blaškydamiesi nuo vieno užsiėmimo prie kito, nuo vienų pašnekovų prie kitų.

DVYNIAI. Tvarkykite verslo, piniginius, nuosavybės reikalus, kuriuos aktualu pabaigti. Būtų puiku suspėti iki rytojaus jaunaties. Galite sėkmingai pasinaudoti konfidencialia informacija arba suteikta pagalba.

VĖŽYS. Jums seksis bendrauti su įvairaus amžiaus bei padėties žmonėmis. Visgi galite kažkam neįtikti. Galbūt dėl to, kad mėginate viską daryti savaip, mat iš jūsų tikimasi įprastų taisyklių laikymosi.

LIŪTAS. Šiandien jus domins įvairios paslaptys, menas, dvasinės praktikos. Iš kolegos, kaimyno galite išgirsti intriguojamų gandų. Tai, kas atrodė neįtikėtina, gali pasitvirtinti.

MERGELĖ. Galite gauti žinią ar pasiūlymą, aptarti planuojamą projektą, įsigyti ilgalaikio naudojimo prekę. Tikėtini susitikimai su senais draugais, giminaičiais.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Bendravimas kels įtampą, ypač jei teks kalbėti apie politiką, finansus. Raskite savyje jėgų atlikti būtinus darbus. Jeigu ieškosite protingos išeities iš kai kurių savo problemų, sprendimą tikrai rasite.

SKORPIONAS. Apmąstymų suteiks pokalbiai apie keliones, atostogų ar veiklos planus. Galbūt gausite svarbių žinių iš užsienio, mokslo įstaigos, teismo ar pan. Tikėtina kelionė, kontaktai su užsieniečiais.

ŠAULYS. Ši diena vers galvoti apie permainas. Kol kas skubėti nepatartina. Pabaikite tai, ką pradėjote. Nesusiviliokite neįprastais pasipelnymo būdais. Svarbu tikrinti, aiškintis sąlygas, teisėtumą ir t. t.

OŽIARAGIS. Prieštaringa diena. Galbūt jums pritrūks protingų argumentų, bendraujant su kitaip galvojančiais asmenimis, verslo ar gyvenimo partneriais. Neverta ginčytis. Regis, netrukus viskas išsispręs.

VANDENIS. Norite ar nenorite, teks pabaiginėti seniau pradėtus darbus, vykdyti atsiskaitymus. Gali būti, kad dalykiniu klausimu teks bendrauti su patyrusiu specialistu.

ŽUVYS. Stokosite kryptingumo, stilingumo, bet vis tiek aplinkiniams atrodysite veiklūs, žavūs. Galimas svarbus renginys. Galite gauti informacijos, susijusios su pajamų šaltiniu, vaikais, kūrybinių projektų eiga ar pan.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Neplanuotos bėdos vasaros metu

Jau vasara! Tai reiškia, kad laikas mėgautis poilsiu paplūdimyje, vandens pramogomis, saulės voniomis ar pasigaminti gardaus maisto kepsninėje ar ant laužo. Deja, bet daugelis...

Akyse žaibuoja arba mirga vaizdas? Kai kuriais atvejais tai gali pasibaigti net aklumu

Ne vienas yra patyręs jausmą, kai staiga atsistojus arba pažvelgus į ryškią šviesą prieš akis atsiranda įvairios dėmelės, žaibai arba vaizdas pradeda mirgėti. Kas...

Didžiuosiuose prekybos centruose palygintos prekių kainos: kur verta apsipirkti?

Norintiems įsigyti mėgstamų prekių už kuo mažesnę kainą gali tekti aplankyti ne vieną prekybos centrą, nes dažniausiai pirkėjus siekiama suvilioti patraukliomis akcijomis, skelbiamomis vis...

ORAI: Šiandien Lietuvoje daug kur trumpas lietus, aukščiausia temperatūra 15–20 laipsnių šilumos

Šiandien Lietuvoje Daug kur trumpas lietus. Vėjas pietryčių, pietų, pereinantis į pietvakarių, 8–13 m/s, vietomis gūsiai 15–17 m/s. Aukščiausia temperatūra 15–20, pajūryje apie 14...

Kai norisi pavalgyti lengvai ir pigiai, pasinaudokite galimybe „Iki“ įsigyti paprikų su nuolaida: 3...

Raudonos, geltonos, žalios, daugiau ar mažiau aštrios, valgomos šviežios, keptos ant grotelių ar konservuotos – paprikos džiugina ne tik išskirtiniu skoniu, gera kaina, bet ir įvairove. Kadaise buvusios tik egzotišku užjūriniu prieskoniu, dabar jos...

Ką pilti į elektromobilį?

Išmetamosiomis dujomis oro neteršiančių automobilių komplektacijos pokyčiai kelia naujų iššūkių atsarginių dalių ir tepalų gamintojams. Nors į elektrines transporto priemones nereikia pilti kuro, kiti skysčiai, pvz., aušinimo ir kt., yra būtini. Kuo ypatingi elektromobiliuose...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS