18.9 C
Gargždai
2024 / 07 / 04

Astrologinė prognozė birželio 30-ajai, sekmadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Nederėtų nuleisti rankų ar užsispirti, įvykus nedideliam nesusipratimui, apsižodžiavimui. Atvirumu, nuoširdumu bei dosnumu galite nemažai laimėti.

- Reklama -

JAUTIS. Kaip įmanydami šiandien venkite įtampos, neprovokuokite konfliktų. Galite atkurti santarvę, gerus santykius, jei tik pasistengsite suprasti kitus žmones ir būsite atlaidūs.

DVYNIAI. Šiandien iš ryto veršitės bendrauti, iškylauti, taip pat kitus įtrauksite į savo orbitą. Viskas klostysis gerai, jei nesusipyksite su draugu, pažįstamu. Per daug iš kitų nesitikėkite, o vakare neplanuokite jokios aktyvios veiklos. Saugokite sveikatą.

VĖŽYS. Neapsidžiaugsite, jeigu šiandien teks dirbti. Sunku bus laikytis dienotvarkės. Meno srityje turėtų būti lengviau, nes nestokosite kūrybingumo, intuicijos. Nepraraskite saiko išlaidaudami bei vartodami alkoholį. 

LIŪTAS. Tikriausiai veršitės iš namų, rutinos. Galima kelionė, viešnagė. Deja, liežuvis gali tapti jūsų priešu ir nekaip pakreipti situaciją, gadinti santykius. Tolerantiškiau vertinkite aplinkinių požiūrį.

MERGELĖ. Regis, jus ypač domins finansiniai klausimai ir kelionės. Bandysite išsiaiškinti tai, kas jums aktualu, arba pasiskolinti pinigų. O galbūt jų patys skolinsite kažkam iš draugų ar giminaičių. Tai nebūtų geras sumanymas.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Regis, mėginsite susivokti jausmuose ir galbūt ieškosite realių galimybių susitikti su draugu ar buvusiu partneriu. Atsargiai elkitės su pinigais – galimos nenumatytos išlaidos. Nesivelkite į abejotinas avantiūras.

SKORPIONAS. Norite ar nenorite, teks atlikti buitines pareigas arba pabendrauti su tais žmonėmis, kuriuos mieliau ignoruotumėte. Suimkite save į rankas ir neparodykite aplinkiniams savo nepalankumo, priešiškumo.

ŠAULYS. Jeigu tobulumo tikitės iš partnerio, vaikų, tuomet teks pasinervinti, nes jums atrodys, kad jie stokoja ūpo, nesistengia. Kritika ir užgauliojimais nieko gero nepasieksite. Nepadės ir materialinis motyvavimas. Tačiau padėti gali geri žodžiai.

OŽIARAGIS. Jus valdys nuotaikos, emociniai impulsai. Vieni kontaktai ir užsiėmimai džiugins, kiti nervins, ypač jei susidursite su pažadų nevykdymu, atsikalbinėjimu, daiktų gadinimu ar daroma kitokia žala.

VANDENIS. Praleiskite šią dieną su artimais žmonėmis, pamaloninkite juos geranorišku dėmesiu. Jeigu jus domina nekilnojamasis turtas, neįsivelkite į abejotinas avantiūras. 

ŽUVYS. Šiandien norėsis būti dosniems ir neskaičiuoti pinigų, ypač įsigyjant tai, ko seniai trokštate, arba tenkinant vaikų svajones. Vakarinės išvykos gali būti nesaugios.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Išsikapsčius iš vergystės pinklių susirasti darbą trukdo darbdavių požiūris

Per septynerius darbo metus prekybos žmonėmis srityje socialinei darbuotojai Angelei Lazauskienei pavyko išgelbėti ne vieną žmogų, taip pat – padėti jų gyvenimo kokybę pakelti...

Ilgąjį savaitgalį patruliuos sustiprintos pareigūnų pajėgos

Siekiant užtikrinti gyventojų saugumą ir viešąją rimtį  bei sustiprinti karantino sąlygų laikymosi kontrolę gegužės 1–3 dienomis Lietuvoje iki 30 proc. (nuo 530 iki 800 ekipažų)...

Horoskopai gegužės 11 dienai

AVINASBūsite kur kas labiau linkęs bendrauti nei paprastai. Labai lengvai megsis naujos pažintys - tiek dalykinės, tiek asmeninės. Nekelkite labai didelių reikalavimų pokalbiui -...

Saulės elektrinę padengė sniegas: valyti ar palikti?

Šiemet dar lapkritį pasnigus ir sniego sluoksniui tik storėjant, saulės elektrinių savininkai ieško atsakymo: valyti sniegą, ar ne? Kokį poveikį sniegas turi fotovoltinėms plokštėms?...

Artimiausiomis dienomis išsilaikys vėsūs, protarpiais su krituliais orai

Šiandien daug kur trumpi krituliai, vyraus šlapdriba, lietus. Kai kur galima perkūnija. Vėjas pietvakarių, 7–12 m/s, vietomis iki 14 m/s. Temperatūra 4–8 laipsniai šilumos. Balandžio 8 d. daug kur krituliai, dieną trumpi. Naktį vietomis plikledis....

Kada vaikams galima naudoti elektrinį dantų šepetėlį? Atsako burnos higienistė

Žmogaus šypsena ir dantų būklė atspindi asmens požiūrį į savo sveikatą ir kasdienes rutinas. Burnos higienistė pastebi, kad dantų valymas yra įprotis ir įgūdis, kurio vaikai labai greitai išmoksta iš tėvų. Todėl burnos priežiūra...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS