15.9 C
Gargždai
2024 / 07 / 02

Astrologinė prognozė birželio 27-ajai, ketvirtadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Šiandien gali tekti pasirūpinti sveikatos tyrimais, reabilitacija, kineziterapija arba senyvo asmens slauga, priežiūra, skiepais ar pan. Regis, į paviršių iškils kai kurie slapti dalykai.

- Reklama -

JAUTIS. Pokalbiai su geranoriškai nusiteikusiais aplinkiniais jums suteiks daugiau pasitikėjimo savimi ir pagrįstų vilčių. Galite kažkuo pasižymėti kolektyve. Tikėtinas rimtas pasiūlymas.

DVYNIAI. Šiandien galite praktiškai imtis realių sumanymų, apmąstytų planų. Galite planuoti rimtesnę karjerą, planuoti kelionę, kvalifikacijos kėlimą ar kt. Nepraleiskite progos sudaryti naudingą sandorį.

VĖŽYS. Tikėjimas ir pasitikėjimas gali nuversti kalnus. Ar savimi tikėsite, ar naujais idealais, autoritetais – tai jums padės eiti pirmyn. Pasiruošimų pareikalaus numatoma kelionė, konferencija ar pan. Kai kurie susitikimai gali turėti įtakos jūsų ateičiai.

LIŪTAS. Šiandien gali pavykti pajudinti norimą projektą, sudaryti finansinę sutartį ir pan. Psichologiškai turbūt pasijusite stipresni, labiau pasitikintys savimi ir kitais.

MERGELĖ. Gana rimta kalba šiandien megsis tarp jūsų ir aplinkinių. Tikėtinas susitikimas su įtakingu pažįstamu asmeniu, potencialiu verslo partneriu ar pan. Galbūt jo tarpininkavimas padės išspręsti opią problemą.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Šiandien bus itin vertinamas jūsų profesinis įdirbis, socialinis statusas. Jeigu tik galite, siekite sustiprinti savo autoritetą, padaryti įspūdį savo pasiekimais.

SKORPIONAS. Ši diena turėtų džiuginti. Galite pasižymėti kokiame nors konkurse, renginyje. Tikėtina kūrybinė sėkmė, galbūt kažkas įdomaus įvyks jums brangaus žmogaus gyvenime. Galima tikėtis įdomios pažinties.

ŠAULYS. Diena bus kupina smulkių buitinių rūpesčių. Regis, nemažai nuveiksite šeimos labui, tinkamai pasirūpinsite senyvu artimu žmogumi. Tikriausiai dėl kažko svarbaus su juo susitarsite.

OŽIARAGIS. Šiandien jūsų tikriausiai nenuvils dalykiniai ir asmeniniai pokalbiai. Geras metas tartis dėl darbo, bendradarbiavimo, reabilitacijos, technikos, transporto ar kt. Regis, kai kurios viltys taps realesnės.

VANDENIS. Šiandien galimi svarbūs pirkiniai, verslo susitarimai. Nuosavybės, nuomos reikalai gali spręstis jūsų naudai. Galima tikėtis ir gausių verslo, komercinių užsakymų.

ŽUVYS. Šiandieną pavyks nemažai nuveikti, jeigu imsitės svarbių darbų, ieškosite reikalingų tiekėjų, prekių, informacijos, rimtai rūpinsitės savo bei kitų žmonių reikalais.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Nusiaubusios audros nuostoliai – apie pusantro milijono eurų

Šią naktį Lietuvą nusiaubusi audra „Laura“ pretenduoja būti viena didžiausių pastarųjų metų audrų – vien per tris pirmąsias penktadienio darbo valandas, iki 11 val....

Horoskopai balandžio 26 dienai

AVINASŠiandien būsite linkęs pasiduoti bandos jausmui, bet jūsų paties interesai reikalauja, kad sugebėtumėte išlaikyti deramą distanciją. Nepasiduokite rėksnių ir maištautojų įtakai. JAUTISPernelyg gera atmintis šiandien...

Pravers naujais mokslo metais: būdai turėti geresnę atmintį ir įsiminti daugiau

Ar esate patyrę jausmą, kai dešimtą kartą skaitote tą patį, pabandote atsiminti, bet galvoje – tuščia. Vėl atsiverčiate knygą ir vėl beviltiškai bandote kišti...

Šilauogės – lėtina senėjimą ir vėžinius procesus: ką svarbu žinoti?

Tiesiog neįmanoma nemėgti šių gardžių mėlynų uogų – šilauogės didesnės už įprastas mūsų miškų mėlynes, be to, standesnės ir todėl lengviau transportuojamos. Pasak sveikatai...

Etnologė G. Kadžytė apie Velykų šventimo tradicijas: „Tai toli gražu ne tik kiaušinių ridenimas“

Artėja viena iš didžiausių metų švenčių, kai tiek vaikų, tiek suaugusiųjų laukia smagus užsiėmimas – kiaušinių marginimas. Susėdę prie Velykų stalo daužiame margučius, lyginame, kuris stipresnis, o po iškilmingų pusryčių vaikai veržiasi juos ridenti....

Jūratė Tamašauskienė. Ar visiems Lietuvoje prieinamas geras gyvenimas?

Kovo pirmąją minime Tarptautinę nulinės diskriminacijos dieną. Šią dieną viso pasaulio žmonės raginami pasipriešinti visų tipų diskriminacijai. Lietuvos viešojoje erdvėje daug diskutuojama apie gerėjančią visuomenės pajamų situaciją, ekonominį augimą, politinį stabilumą, išorės sienų saugumą....

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS