6.9 C
Gargždai
2024 / 05 / 14

ORAI: Artimiausiomis dienomis dangus išliks apniukęs, sulauksime kritulių

Ar jau skaitėte?

Šiandien Lietuvoje daug kur krituliai, daugiausia nedideli, vyraus sniegas. Vietomis plikledis, šerkšnas, galima silpna lijundra. Aukščiausia temperatūra nuo 2 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos

- Reklama -

Lapkričio 29-os naktį vietomis, dieną didesnėje šalies dalyje krituliai, vyraus nedidelis sniegas. Vietomis plikledis, galima silpna lijundra. Vėjas pietryčių, rytų, 4–9 m/s. Temperatūra naktį nuo 4 laipsnių šalčio iki 1 šilumos, dieną nuo 1 laipsnio šalčio iki 2 laipsnių šilumos.

TOP naujienos

Apšvietimo dizainerė pataria, kaip susiplanuoti būsto apšvietimą

Apšvietimas – vienas svarbiausių interjero akcentų. Naujakuriams, netgi dizaino specialistams iškyla klausimų, kaip teisingai susiplanuoti apšvietimą skirtingose būsto erdvėse bei kokie aspektai verti dėmesio...

Spalvingos ir gardžios salotos su rudaisiais ryžiais, špinatais ir feta

Jei kas dar nemėgsta ryžių, tai galbūt tik todėl, kad juos valgo nepagardintus žolelėmis, daržovėmis ir prieskoniais. Šios kruopos tinka ne tik, kaip garnyras...

Dažniausiai prekyboje aptinkamos maisto klastotės – aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus

Valstybinės kontrolės metu nustatyta, kad pastaraisiais metais rinkoje padaugėjo atvejų, kai prastesnės kokybės ar net netinkamas žmonių vartojimui alyvuogių aliejus buvo parduodamas kaip aukščiausios...

Kovo 9-oji, antradienis, Lietuvos vardo diena

Kovo 9-oji, antradienis, 11 savaitė. Saulė teka 6.49 val., leidžiasi 18.11 val. Dienos ilgumas 11.22 val. Mėnulis (delčia). Vardadieniai: Dangyra, Dominykas (Domas), Domininkas, Pranciška (Pranė), Savijus, Visgailė, Žygimantas. Datos: Lietuvos...

Krevečių valgymo etiketas

Krevetės – labai universali jūros gėrybė. Patiekalus su krevetėmis gaminti nesudėtinga, vis dėlto kelias pagrindines taisykles, kaip tinkamai jas valgyti ar išlukštenti prieš gaminant, žinoti reikėtų. Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė sako,...

Ką valgo rytų europiečiai: ar pažįstame kaimynų tradicinius patiekalus?

Nors Rytų Europos šalių tradiciniai valgiai – pakankamai panašūs, ar tikrai žinome, ką valgo mūsų kaimynai? Rytų Europos virtuvėje vyrauja sotūs, naminiai patiekalai: virtiniai, įvairiausios sriubos, troškiniai, mėsos, bulviniai patiekalai, raugintos daržovės. Vaida Budrienė,...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS